Gå til indhold
Oplev fodboldfeberen i England med Apollo

Pressemeddelelse -

Oplev fodboldfeberen i England med Apollo

Forårets Premier League-kampe er sat til salg – og der er rift om kampene

En ting er at se forårets Premier League-kampe på tv. Noget helt andet er at opleve en kamp live på Old Trafford, Etihad Stadium eller Anfield. Med spændingen intakt i Premier League kommer der særligt run på billetterne til sæsonens kampe. Apollo har dog sikret sig billetter til samtlige kampe og kan derfor tilbyde fodboldrejser til bl.a. Manchester, Liverpool og Everton med fodboldfeber på første parket.

Forårets fodboldfeber raser i Europa. Særligt Premier League har sjældent været mere interessant, idet spændingen er intakt med alle de store hold i toppen af ligaen.

Der er derfor også stor rift om billetterne til forårets kampe lige nu. Men Apollo har sikret sig officielle billetter til topkampene og kan derfor tilbyde den ægte stadion-oplevelse på bl.a. Anfield, Old Trafford og Etihad Stadium i april og maj.

”Hvis man skal afsted på fodboldrejse denne sæson, så skal man næsten satse på en Premier League-kamp eller flere. Det bliver et yderst interessant forår i den engelske fodbold-liga, og mange billetter er allerede solgt. Men vi har sikret os billetter til nogle af de bedste kampe her til foråret til dem, der fx gerne vil opleve Zlatan i aktion på Old Trafford,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef for Apollo.

Apollo oplever, qua spændingen i netop Premier League, pt øget interesse for fodboldrejser.

Men der er fortsat billetter at hente til de fleste af kampene (bl.a. Manchester City vs Leicester City, Manchester City vs. Manchester United, Manchester United vs Swansea City og Arsenal vs West Ham).

Udover officielle fodboldbilletter, der reserveres hos udbyder med det samme, kan hotel og fly også bookes direkte hos Apollo og efter individuelle ønsker.

Related links

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.