Gå til indhold
Playitas generhverver Travelife Gold certificering

Pressemeddelelse -

Playitas generhverver Travelife Gold certificering

Apollo-resortet Playitas har, ligesom Apollo, i en årrække haft den internationalt anerkendte Travelife certificering, der gives for et særligt bæredygtigt fokus i rejsebranchen. Playitas har netop generhvervet sin Travelife Gold certificering, som gælder for de kommende to år, og som sikrer resortets gæster og ansatte de mest bæredygtige, sociale og miljømæssige standarder, der findes inden for industrien.

Playitas er mest kendt for sportslige udfoldelser under den evigt skønne sol på den kanariske ø Fuerteventura. Men faktisk handler driften af Playitas Resort ikke kun om glade feriegæster og golf, svømning eller tennis.

Playitas har således i en årrække haft et stort fokus på at tilbyde de mest bæredygtige løsninger inden for rejseindustrien. Det har udløst en Travelife certificering til resortet, som netop er blevet generhvervet for de kommende to år.

Travelife certificeringen betyder bl.a., at Playitas har den fornødne viden og de rette værktøjer til at arbejde bæredygtigt og efter sociale- og miljømæssige standarder.

Bæredygtige rejser som nutid og fremtid
For overhovedet at komme i betragtning til en Travelife Gold certificering har Playitas Resort opfyldt i alt 163 bæredygtighedskrav.

Disse inkluderer bl.a. vilkår for medarbejdere, arbejde med lokalsamfundet og det lokale forretningsliv, fokus på menneskerettigheder for både børn og voksne samt varetagelse af lokale traditioner og dyreliv.

Der er altså mange forhold, der skal være i orden for at opnå en Travelife certificering, og mange af disse har Playitas opfyldt over niveau, hvilket har udløst guld-certificeringen.

”I Apollo-gruppen tror vi meget på, at bæredygtige rejser er fremtiden. Vi arbejder for det hver dag. Og selvom rejsebranchen i sig selv ikke er den mest bæredygtige branche, så er det altid i fokus, at vores rejsende skal have det mest bæredygtige produkt inden for industrien. For når vi alligevel alle sammen rejser mere end nogensinde, så er det vigtigt, at produktet, vi tilbyder, sætter mindst muligt aftryk – globalt og lokalt,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo, som ligeledes, som rejseselskab, har opnået Travelife certificeringen via en lang række tiltag.

Gæsterne må gerne være med
Trods den flotte Travelife Gold certificering anerkender man dog stadig, at der er meget, der fortsat kan gøres.

Teamet på Playitas er således fuldt bevidste om, at graden af bæredygtighed i forbindelse med en rejse i høj grad også ligger på den enkelte gæsts skuldre.

”Hvis økonomisk vækst og bæredygtighed skal gå hånd i hånd, så skal de rejsende naturligvis også tage del i at passe på naturen og lokalsamfundet. Af samme årsag har Playitas fokus på, at få gæsterne på resortet medengagerede i at tage vare på og respektere fx den ganske særegne natur på Fuerteventura,” forklarer Glenn Bisgaard.

Blandt de ting, som man bl.a. har gjort for at generhverve Travelife certificeringen, er bl.a., at 90 pct. af resortets lys er LED, og der er blevet indkøbt nye el-biler.

Desuden er der blevet skåret væsentligt ned på brugen af plastik, og sugerør er blevet udsluset helt på resortet sammen med engangsservice samt plastikposer. Sidstnævnte har bl.a. betydet, at der er blevet sparet 120.000 sugerør, 58.000 plastikposer og 55.000 engangskopper mindre på et år, svarende til 600 kg plastik.

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.