Gå til indhold
Playitas resort i Hurghada godt fra start

Pressemeddelelse -

Playitas resort i Hurghada godt fra start

Aktive rejser er en tendens, der er kommet for at blive. Stadig flere danskere tager således på ferie med det formål, at de skal have pulsen op og konditionen styrket. Apollos satsning med sportsresortet Aqua Vista – Powered by Playitas i Hurghada, som Apollo åbnede i vinteren 2018, er derfor også kommet flyvende fra start. Denne vinter skruer Apollo dermed op for antal rejser til resortet samt for udbuddet generelt til den egyptiske badeby, der igen for alvor tiltrækker de solhungrende danske rejsende.

Morgenyoga, cykelture i ørkenlandskabet, CrossFit i skyggen, en god række baner i den olympiske pool eller konditionstræning i det svale og moderne træningslokale i ly for middagssolen. Aqua Vista – Powered by Playitas kan tilbyde det hele. Måske netop derfor er det nye sportsresort, der drives af de erfarne folk fra Playitas, og som denne gang har kastet sig over Hurghada i Egypten, også kommet så godt fra start.

Således har Apollo, som har samarbejdet tæt med Playitas om tilbuddene på det nyåbnede sportsresort i Egypten, allerede sendt mange danske rejsende, der gerne vil krydre sol, strand, pool og god mad med sved på panden, til Aqua Vista – og flere forventes at komme til.

Samtidigt er de gæster, der foreløbigt har besøgt Aqua Vista, også glade gæster. Apollos nye sportsresort i Hurghada scorer således gennemsnitligt meget højt på kundetilfredshed med en kundescore på intet mindre end 8,6 ud af 10 baseret på cirka 1.000 bedømmelser. Apollo har derfor også skruet op for udbuddet til netop sportsresortet i Hurghada den kommende vinter.

”Aqua Vista har indtil nu tiltrukket dem, som i forvejen har elsket at besøge Playitas på Fuerteventura, men som måske ville prøve noget andet. Herudover har det også lokket en del af de rejsende, der måske længe gerne har villet prøve en ferie med mere fokus på at være aktiv, og som er blevet lokket af, at man får lidt mere ferie for pengene i Egypten. Og eftersom vejret i Hurghada er godt året rundt, forventer vi også mange aktive familier og venner på resortet i den kommende vinterperiode,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Egypten tilbage på ferieradaren
I det hele taget er Egypten og dermed Hurghada igen for alvor kommet tilbage på danskernes ferieradar.

Apollo gør derfor bl.a. også mere plads til dem, der hellere vil dase og blive sanseforkælet på ferien denne vinter med bl.a. nyheden Fort Arabesque – Resort, Spa & Villas. Resortet, som ligger i en af Makadi Bays smukkeste bugter, er omgivet af hav, sanddyner og bjerge og indbyder, med flere restauranter, pools og en smuk have, til en ferie i laveste gear.

”Generelt har vi den senere tid igen udvidet vores sortiment på Hurghada, fordi danskerne nu for alvor er vendt tilbage til Egypten. Det gør også, at vi over de seneste par år stille og roligt er vækstet på destinationen – senest med Aqua Vista som trækplaster. Men vi forventer også at kunne introducere nye Apollo Mondo-koncepter på destinationen inden så længe,” afslører Glenn Bisgaard.

For den kommende vintersæson tilbyder Apollo en ugentlig afgang til Hurghada fra Billund og fra København samt frit valg mellem i alt 17 resorts med og uden all inclusive.

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.