Gå til indhold
Rasmus Henning holdt 22 nordiske triatleters puls oppe i Thailand

Pressemeddelelse -

Rasmus Henning holdt 22 nordiske triatleters puls oppe i Thailand

23 triatleter i 40 graders varme og med en puls, der overstiger de fleste normale menneskers fysiske formåen. Rasmus Henning har i forrige uge været én blandt 23 triatleter, der har svømmet, cyklet og løbet omgivelserne omkring Phuket tynd på seks dage. De nordiske triatlet-strabadser var sat i værk af Apollo i forbindelse med Challenge Laguna Phuket, og scenen var Sydøstasiens største sportshotel Thanyapura Sport Hotel i Phuket.

Det er nok de færreste danskere, der vil lægge sig ud i en dyst med Rasmus Henning. Nok har han valgt at pensionere sig fra triatlon-verdenen, men hans grundform er alligevel overmenneskelig – også i 40 graders varme.

I forrige uge fik den tidligere EM og World Cup-vinder kamp og sjov til stregen på Thanyapura Sport Hotel i Phuket, i en både sjov og krævende opvarmning til Challenge Laguna Phuket.

I alt deltog 23 triatleter fra Danmark, Norge og Sverige i træningsforløbet på Thanyapura og i Challenge Laguna Phuket – heriblandt også Kristina Beckendorff fra Danmark, som indtog en 15. plads blandt kvinderne i Challenge Laguna.

”Det er i sig selv en fornøjelse at tilbringe en uge på Thanyapura, når det er gråt efterår herhjemme. Phuket er garant for sol og varme, så hvis man vil træne i korte ærmer på denne tid af året, så er det her, det sker. Hertil har Thanyapura eminente svømmeforhold, styrketræning og svømmebænke var i topklasse, og cyklingen viste sig klart bedre, end jeg havde forventet,” fortæller Rasmus Henning, der ikke fik prøvet Thanyapuras mange løberuter på grund af en løbeskade.

”Jeg hørte fra de andre, at der var rigtig gode løbemuligheder med både trails i junglen og på mindre veje. Jeg fik i stedet nydt de luksuriøse omgivelser, lidt afslapning og den gode mad lidt ekstra,” griner Rasmus Henning.

Thanyapura Sport Hotel er Sydøstasiens største sportshotel med olympisk pool samt øvrige sportsfaciliteter i verdensklasse. Hotellet er både til professionelle sportsudøvere samt hobbyudøvere og er ét af 12 hoteller, som Apollo tilbyder som en del af deres Aktiv ferie-koncept.

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.