Gå til indhold
Rejseglade fynboer er vilde med Rhodos

Pressemeddelelse -

Rejseglade fynboer er vilde med Rhodos

Rejser mellem Odense og Rhodos går som varmt brød

Når fynboer skal vælge årets sommerferie, falder valget ofte på den frodige og solrige græske ø Rhodos. Med sin store kulturarv, skønne strande og ualmindelige gæstfrihed er øen for mange fynboer det perfekte sted at tilbringe en del af sommeren. Apollo har taget konsekvensen og indsat flere flyafgange for at give fynboerne bedre muligheder for gøre Rhodos til årets rejsedestination.


Grækenland har i årevis været et af danskernes favorit rejsemål, og specielt Rhodos har i år bjergtaget de rejselystne fynboer.

Dette mærker de også hos Apollo, hvor salget af rejser fra Odense til Rhodos går over alt forventning.

For at imødekomme den store efterspørgsel har Apollo derfor til sommeren planlagt hele otte søndagsafgange fra Odense, hvor første fly letter d. 21. juni og det sidste d. 9. august.

”Vi oplever en usædvanlig stor opbakning på vores rejser fra Odense til Rhodos og er utrolig glade for den tillid, fynboerne viser os. For at imødekomme den store efterspørgsel har vi i år derfor indsat hele otte afgange mellem Odense og Rhodos hen over sommeren. Men man skal skynde sig for, der er rift om pladserne. Over en fjerdedel af de godt 1.400 pladser er allerede optaget,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo.

Rhodos er den perfekte ferieø

At Rhodos også er populær blandt fynboerne undrer ikke. Rhodos er nemlig en ferieø, som har lidt af det: frodig natur, mange solskinstimer og spændende historie.

Hertil kommer et aktivt natteliv og optimale muligheder for dykning i spændende områder samt gode muligheder for windsurfing på de mange vindfyldte strande.

”Rhodos har en utrolig stor alsidighed, og med den ret unikke blanding af nyt og gammelt er Rhodos en ideel destination for dem, der gerne vil blande historie med afslapning og god mad samt en kort flyvetur på mindre end fire timer fra Odense,” slutter Glenn Bisgaard.

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.