Gå til indhold
Rejsen er blevet mere social

Pressemeddelelse -

Rejsen er blevet mere social

Apollos rejsende deler i stor stil oplevelser og viden med andre rejsende

En hotelbeskrivelse skrevet af en rejseudbyder er én ting. Noget helt andet er at spørge dem, der for nylig selv har boet på hotellet om detaljer, der betyder noget for netop den enkeltes rejse. I takt med, at alt er blevet mere socialt, er der også et stigende behov for at spørge andre rejsende til råds, inden rejsen bestilles. Det oplever Apollo, der lader rejsende spørge andre rejsende om oplevelsen og om deres viden om specifikke forhold ift. den kommende ferie. ”Kunde til kunde er blevet vigtigere end nogensinde, og vi trækker gardinerne helt til side,” lyder det fra Apollo.

Er buffeten egnet til en glutenintolerant? Hvordan er internettet på værelset? Er der hæveautomat på hotellet? Er stranden børnevenlig? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som kan være gode at få afdækket, inden man lægger sig fast på et hotel.

En rejseudbyder kan ikke lave hotelbeskrivelser ned til enhver detalje, og derfor kan det være rart at stille en tidligere gæst på et hotel de specifikke spørgsmål, som man måtte brænde inde med, inden man lægger sig fast på et hotel.

Apollos samarbejde med det sociale anmeldelsesværktøj Reevoo.com har vist sig at være et kærkomment tiltag for Apollos gæster. Her kan rejsende med Apollo via Apollos hjemmeside stille spørgsmål til andre, som tidligere har boet på det enkelte hotel. Og det bliver flittigt brugt. Det seneste år er der således blevet stillet 3.000 spørgsmål fra den ene Apollo-kunde til den anden.

”Vi kan som rejseudbyder ikke lægge alle informationer om hvert enkelt hotel ind på vores hjemmeside. Og mange af de spørgsmål, som rejsende har, er meget specifikke. Derfor kan det være rart for den enkelte at spørge andre Apollo-gæster, der har boet på det hotel, man har i kikkerten, om det, man brænder inde med. Det er jo meget individuelt, hvad man lægger vægt på, når man skal vælge hotel, og det forsøger vi at imødekomme ved, at man nemt kan spørge andre,” forklarer Glenn Bisgaard, Kommunikationschef hos Apollo.

Vi har mange spørgsmål

Selvom kunde-til-kunde-service er nyt for de fleste, er der allerede mange, der benytter sig af muligheden på Apollos hjemmeside. Enten for at læse, hvad der er blevet skrevet om hotellet og faciliteterne som svar til tidligere spørgsmål eller for selv at få svar på noget, man brænder inde med. Det er desuden muligt at læse anmeldelser af hoteller og se, hvad andre Apollo-gæster skriver.

”Kunde til kunde-tilgangen er blevet taget imod med kyshånd fra mange af vores rejsende. Det giver en ekstra dimension til rejsen, at man kan bruge andre Apollo-gæster som vejledere og dermed få afklaret nogle af de små detaljer ift. ferien her samt se, hvad andre råt for usødet har sagt om et givent hotel,” forklarer Glenn Bisgaard og fortsætter:

”Med det her værktøj har vi valgt at trække gardinerne helt til side. Alle anmeldelser og kommentarer er frit tilgængelige, så alle kan se, hvad der bliver skrevet. Det er en helt transparent tilgang, og det, tror jeg, er vigtigt. Det giver gennemsigtighed for kunderne – og i øvrigt for os, som udbyder, som også bruger det til at sikre, at vores kunder får det bedst mulige produkt.”

Apollo indgik samarbejdet med Reevoo i 2013. Alle Apollos charterrejsende har mulighed for at anmelde hotellet og ferien via et spørgeskema efter endt rejse. I løbet af det seneste år (feb. ’14 til feb. ’15) er der således blevet stillet 3.000 spørgsmål, hvoraf 99 % er blevet besvaret. Hver tredje af dem inden for 24 timer. Indtil videre har mere end 50.000 rejsende med Apollo på nordisk niveau ydermere takket ja til at svare på spørgsmål fra andre rejsende. 

Emner

Kategorier


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.