Gå til indhold
Rejser er populære julegaver

Pressemeddelelse -

Rejser er populære julegaver

Hver fjerde vil gerne give en rejse i gave – og helst til de nærmeste

Når hele familien samles til julehygge, juleknas og gløgg omkring juletræet, er det muligvis svært at finde på en gave, som er mere populær end en rejse. I hvert tilfælde modtager en fjerdedel af danskerne meget gerne en ferie i gave. Endnu flere vil faktisk gerne give en rejse i gave, og færre end hver anden kan bryste sig af aldrig at have spenderet en rejsegave på en, de holder af. Når vi overvejer rejsegaver er det dog ofte den allernærmeste familie og tilsyneladende yderst sjældent svigerforældrene, der bliver tilgodeset. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

Står det til danskerne, så kommer der til at ligge mange rejseoplevelser under juletræerne denne jul. Rejser er nemlig populære gaver blandt både givere og modtagere.

Mere end hver fjerde (27 pct.) vil således gerne give en rejse som gave, mens yderligere hver fjerde (24 pct.) gerne er de glade modtagere.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

Tilgodeser de nærmeste
Når vi har en rejse i kikkerten som gave, er denne dog ofte forbeholdt enten vores partner (53 pct.) eller vores børn (45 pct.)

Chancen for, at der derimod ligger en rejsegave under træet til svigerfar er forsvindende lille (1 pct.).

”Julen er naturligvis højsæson for salg af rejsegavekort. Der er mange, der gerne vil give en rejse eller et tilskud til en rejsedrøm. Dog oplever vi mindst lige så tit, at den bedre halvdel eller børnene blot booker for den mere eller mindre uvidende modtager. Og sådan en overraskelse giver man naturligvis oftest til de allernærmeste, så man kan sørge for at snige fridage ind i kalenderen de relevante steder,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Giver rejser med bagtanker
Ud over at logistikken muligvis er nemmere omkring at arrangere en rejsegave for de allernærmeste, så har gavegiver faktisk også ofte en bagtanke med rejsegaven.

Mere end hver tiende (12 pct.) sørger nemlig for, at de naturligvis skal med, når de forærer en rejse i gave.

Hver sjette (15 pct.) mener i øvrigt, at en rejse er den bedste gave, man kan få. Mens hver tiende (11 pct.) foretrækker ikke at finde en rejse under træet.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.