Gå til indhold
Rejser til Dubai går som varmt brød

Pressemeddelelse -

Rejser til Dubai går som varmt brød

Apollo fordobler antal solgte rejser til Dubai på et år

Danskerne har for alvor fået øjnene op for kontrasternes by, Dubai. Apollo har således øget salget af rejser til Dubai med mere end 100 pct. sammenlignet med sidste år. Kombinationen af luksus, sol, varme og unikke oplevelser trækker i os.

Dubai kaldes ofte for Mellemøstens svar på Miami. Flyturen fra København til Dubai tager dog blot 6,5 time. Herefter ligger en unik kombination af ørken, skyskrabere og alverdens aktiviteter åben for de rejsende.

Netop den helt særlige oplevelse, som Dubai er, er danskerne meget ivrige for at opleve. Således har Apollo øget salget for rejser til Dubai med mere end 100 pct. det seneste år.

Mens der i 2014 var ca. 400 Apollo gæster, der rejste til Dubai, har rejseselskabet i år til dato solgt mere end 800 rejser til selvsamme destination.

”Dubai kan noget, som ingen anden destination i verden kan. Udover at solen altid skinner, og der altid er varmt og rart i Dubai, så kan du jo ALT! Du kan starte dagen med at ligge på stranden, så kan du stå på ski, herefter kan du tage en shoppingtur, og du kan slutte dagen af med en overdådig middag under en stjernehimmel. Der er nærmest ingen grænser for, hvad man kan opleve,” forklarer Glenn Bisgaard, kommunikationschef fra Apollo.

Priserne fra København til Dubai starter fra 3.498 kr./pers. for en uge.

Emner

Kategorier


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder fleksible pakkerejser til hele verden, og med charterfly kan du tager på ferie til ca. 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.