Få vores nyheder på mail

Rekordstor donation: 100 rejser til Afrika

Pressemeddelelse   •   Aug 24, 2011 14:04 CEST

Apollo og Falk Lauritsen, begge ejet af den globale rejsekoncern Kuoni, har valgt at donere værdien af 100 rejser til de nødlidende på Afrikas Horn. Indsatsen gennemføres i samarbejde med auktionshuset Lauritz.com

De 100 rejser sættes på auktion via Lauritz.com fra onsdag den 24. august, og rejseauktionen slutter igen onsdag den 31. august. Det beløb, der rejses som resultat af salget af de 100 rejser, går ubeskåret til de nødlidende på Afrikas Horn. Lauritz.com donerer som altid alle salærer.

"Apollo og Falk Lauritsen har valgt at donere 100 rejser, som Lauritz.com sætter på auktion for os. Rejserne kan indbringe relativt høje beløb, da rigtigt mange danskere ønsker at hjælpe ofrene for hungersnødskatastrofen i Afrika. Og samtidig med at hjælpe får de en rejse ud i verden. Erfaringsmæssigt ved vi, at rejser der auktioneres bort normalt indbringer det beløb, der svarer til markedsprisen eller endda nogle gange mere. Beløbet, der rejses, går naturligvis ubeskåret til de nødlidende på Afrikas Horn”, forklarer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

Parallelt med rejseauktionen opfordrer Apollo og Falk Lauritsen egne medarbejdere, kunder og gæster på respektive rejsemål til at støtte med et beløb.

”Tørken og den afledte hungersnød i Østafrika er en ganske ulykkelig situation med ufattelige konsekvenser, som vi som virksomhed, der agerer globalt, har et stærkt ønske om at være med til at afhjælpe. Apollo tilbyder rejser til Kenya, og derfor er det vigtigt for os at hjælpe dér, men samtidig tilbyder både Apollo og Falk Lauritsen rejser til hele verden og har i forvejen et tæt samarbejde med lokalbefolkningen på de mange forskellige rejsemål. Det er vigtigt for os at agere ansvarsfuldt i den verden, vi opererer i, selvom man i sagens natur ikke kan redde hele verden", slutter Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

Rejsemålene og afrejsetidspunkter er bredt fordelt, således at auktionen vil vække så stor interesse som muligt. Stor variation giver en bred appel, hvilket igen betyder, at flere danskere vil fatte interesse for rejseauktionen og byde med.

Følg med i auktionen, de mange forskellige rejsemål og afrejsetidspunkter her:

http://www.lauritz.com/ItemList/CustomItemList.aspx?LanguageId=1&article=0&ItemCollectionId=2105&SelectedTab=0&OnlyActive=0&DC=1&CPIn=0&ISz=0&PSz=100&PSzG=90&SO=3&ST=0

 

For mere information:

Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo Danmark: 22201340

Søren Buchbjerg, Falk Lauritsen: 40450486

Mette Rode Sundstrøm, administrerende direktør Lauritz.com: 40403252

 

 

 

 
 

Apollo er Danmarks tredjestørste rejsearrangør og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og har totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1.600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Playitas er det nye, store sportsresort på Fuerteventura.