Gå til indhold

Pressemeddelelse -

RID: Det får ikke konsekvenser for vores rejsende

Cimber Sterling annoncerede den 3. maj 2012 tidlig morgen, at selskabet er gået konkurs. Det får dog ingen konsekvenser for de rejsende, som har købt en rejse hos en af de rejsearrangører, der er medlem af rejsearrangørernes forening, RID

”Cimber Sterling er beklageligvis gået konkurs, men det får ingen konsekvenser for de rejsearrangører, der er medlem af Rejsearrangører i Danmark, RID, og dermed heller ikke for selskabernes rejsende. De gæster, der skulle have fløjet med Cimber Sterling, bliver tilbudt at flyve med et andet flyselskab og kommer alligevel af sted på den ønskede ferie. En række af vores medlemmer har tilknyttet flyselskaber og kan dermed tilbyde kapacitet, hvor der mangler, både til medlemmer og ikke-medlemmer”, konstaterer Stefan Vilner, nytiltrådt formand for RID og samtidig administrerende direktør i Kuoni Danmark, som tæller Apollo og Falk Lauritsen.

”Danskerne ved, hvilken tryghed i rejsen, der følger med, når man køber rejse hos en veletableret rejsearrangør frem for at pakke rejsen selv. Man ønsker ikke at gamble med årets ferierejse, fordi ferien er så vigtig for os alle, og derfor skal man være helt sikker på at komme af sted som planlagt. Det afspejler sig også i antallet af pakkerejser i den danske charterbranche, som trods finanskrisen er steget markant de seneste år. 2011 var ingen undtagelse med en stigning i forhold til året før på ca. 6 pct. I alt rejste ca. 1.250.000 på charterferie i 2011”, slutter Stefan Vilner. 

Webadresse RID:

http://www.rejsearrangorer.dk/

 

 

For mere information:

Stefan Vilner, administrerende direktør, Kuoni Danmark, mobil: +45 22201344

Henrik Specht, Direktør i RID, mobil: +45 40828677

Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo Danmark, mobil: +45 22201340

 

Emner

Tags


RID blev stiftet i 1983. Siden stiftelsen har foreningen været interesseorganisation for rejsearrangører, hvis primære virke er at arrangere og sælge ferierejser med fly. RID består i dag af 12 rejsearrangører, som står for ca. 85 % af samtlige charterrejser med fly ud af Danmark.
En række af RID’s medlemmer arrangerer tillige ferierejser med rutefly.

Medlemmer af RID: Apollo, Atlantis Rejser, Bravo Tours, Club La Santa, Falk Lauritsen, Folkeferie.dk, Primo Tours, Spies, Star Tour, Ung Rejs, Århus Charter og Detur.

 

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt