Gå til indhold
Rift om årets sommerferier

Pressemeddelelse -

Rift om årets sommerferier

Øget efterspørgsel på sommerrejser giver priserne et nøk opad

Salget af sommerferier er længe gået stærkt. En af Danmarks største rejseudbydere, Apollo, oplevede allerede øget efterspørgsel i starten af året, og lige nu går det særligt hurtigt med at få langet sommerrejser ud til det danske feriehungrende folk. Den øgede efterspørgsel betyder også øgede priser på flere destinationer. Men der er stadig gode priser at hente, fortæller rejsearrangøren – hvis man er hurtig.

Sommerferien er lige om hjørnet. Og hører man til dem, som lurpasser og håber på at kunne bestille en billig ferie lige før afgang, så skal man muligvis snart lægge en ny strategi.

Rejserne i sommerferien går nemlig som varmt brød. Og hos Apollo har den øgede efterspørgsel på visse destinationer også betydet, at priserne er begyndt at ryge i vejret.

Efterspørgslen på de forskellige destinationer varierer dog en del fra landsdel til landsdel, hvorfor priserne også vil være meget forskellige – så længe det varer.

”Salget på sommerferien begyndte allerede at gå stærkere end normalt i starten af året. Og siden er det kun gået endnu hurtigere. Det lidt ustadige forår har betydet rigtig stor forespørgsel, og det får helt naturligt priserne til også at ryge i vejret,” forklarer kunde- og kommunikationschef hos Apollo, Glenn Bisgaard.

Det er ikke i år, man skal lurpasse
Det øgede salg gælder på langt de fleste destinationer. Men der er stadig gode priser at hente, hvis man håber på en afslappende solferie denne sommer – også uden at ferien sluger mere budget, end hvad godt er.

”Vi har fx afgange fra Karup til Chania, der ligger under 2.800 kr. person for fly og hotel. Men de mere populære rejser med afgange i weekenden og specielt morgenafgangene kan være dyrere, end hvis man har mulighed for fx at rejse midt på ugen,” fortæller Glenn Bisgaard.

Han peger, udover Chania med afgang fra Karup i slutningen af juni, desuden på rejsen fra Billund til Sitia på Øst-Kreta samt København til Montenegro og København til Sunny Beach i samme periode til priser fra under 3.000 kr. pr. person.

”Men i år skal man nok ikke satse på en afbudsrejse i sidste øjeblik, hvis man har lovet familien en ferie sydpå i løbet af sommeren,” slutter Glenn Bisgaard fra Apollo.

De mest populære destinationer denne sommer hos Apollo er: Grækenland (Kreta, Rhodos, Parga, Skiathos, Santorini og Kos), Spanien (Mallorca, Gran Canaria og Fuerteventura), Kroatien (Makarska Rivieraen), Tyrkiet (Alanya og Side), Emiraterne (Dubai, Fujairah og Ras al Khaimah) samt Albanien (Saranda).

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.