Gå til indhold
Rift om solrejser i efterårsferien

Pressemeddelelse -

Rift om solrejser i efterårsferien

3.000 ekstra pladser til solhungrende danskere i uge 42 hos Apollo

Regn, blæst og ganske få sommerdage er, hvad den danske sommer har budt på. Det gav travlhed hos de danske rejsebureauer i løbet af sommerferien, hvor mange endte med at gå forgæves, og det giver i særdeleshed tidlig travlhed og hamstring af rejser til årets efterårsferie i uge 42. Hos Apollo går salget allerede over al forventning, og der er netop lagt 3.000 ekstra rejser ud til de solhungrende danskere, der vil tanke varme og D-vitamin i uge 42.

Antallet af reelle sommerdage i 2017 kan tælles på forbløffende få fingre. 2017 har budt på den dårligste sommer i årtier, og det har i høj grad kunnet ses på antallet af solgte rejser hos de danske rejsebureauer.

Mange endte da også med at gå forgæves efter drømmerejsen i sommerferien, hvilket nu har bevirket, at der er rift om flysæderne i efterårsferien i uge 42, som er den næste store ferieuge i kalenderen.

Hos et af Danmarks største charterselskaber, Apollo, er der allerede langet mange rejser over disken til efterårsferien, og rejsearrangøren har derfor nu indsat ekstra fly på flere destinationer. Apollo har dermed oprustet med 3.000 yderligere rejser i selskabets efterårsprogram, så flere sol- og varmehungrende danskere får buddet om at rejse ud af landet.

Mere sol fra København, Billund og Aalborg
Fra København er der således indsat ekstra fly til Lanzarote, Cypern, Kreta og Rhodos. Fra Aalborg har Apollo valgt at opruste på rejser til den populære græske ø Kreta. Mens der er sat yderligere fly til Kreta, Mallorca og, som en nyhed fra det midtjyske, også Cypern fra Billund.

”Vi har satset på at opruste på de destinationer, som, vi ved, er solsikre, og som mange danskere ynder at tage til i og omkring efterårsferien. Vi ved, af erfaring, at det er de destinationer, som der bliver rift om, og derfor forsøger vi at undgå, at alt for mange kommer til at gå forgæves. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det gik stærkt i sommers, og det også går stærkt med salget lige nu. Man skal derfor nok ikke lurpasse, hvis man vil være sikker på at komme afsted,” udtaler Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Mere Grækenland
Udover de mere klassiske efterårsferiedestinationer har Apollo også valgt at forlænge sæsonen i bl.a. Parga, Lefkas og Sivota i det nordlige Grækenland.

”Egentligt er det destinationer, som vi historisk set sælger rejser til i sommersæsonen. Men alle tre steder kan temperaturerne nemt komme pænt over 20 grader i oktober. Desuden er det områder, som er kendte for deres frodige natur, og som man kan få til en rigtigt fornuftig pris,” slutter Glenn Bisgaard.

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.