Gå til indhold
Rift om solrejser i efterårsferien

Pressemeddelelse -

Rift om solrejser i efterårsferien

3.000 ekstra pladser til solhungrende danskere i uge 42 hos Apollo

Regn, blæst og ganske få sommerdage er, hvad den danske sommer har budt på. Det gav travlhed hos de danske rejsebureauer i løbet af sommerferien, hvor mange endte med at gå forgæves, og det giver i særdeleshed tidlig travlhed og hamstring af rejser til årets efterårsferie i uge 42. Hos Apollo går salget allerede over al forventning, og der er netop lagt 3.000 ekstra rejser ud til de solhungrende danskere, der vil tanke varme og D-vitamin i uge 42.

Antallet af reelle sommerdage i 2017 kan tælles på forbløffende få fingre. 2017 har budt på den dårligste sommer i årtier, og det har i høj grad kunnet ses på antallet af solgte rejser hos de danske rejsebureauer.

Mange endte da også med at gå forgæves efter drømmerejsen i sommerferien, hvilket nu har bevirket, at der er rift om flysæderne i efterårsferien i uge 42, som er den næste store ferieuge i kalenderen.

Hos et af Danmarks største charterselskaber, Apollo, er der allerede langet mange rejser over disken til efterårsferien, og rejsearrangøren har derfor nu indsat ekstra fly på flere destinationer. Apollo har dermed oprustet med 3.000 yderligere rejser i selskabets efterårsprogram, så flere sol- og varmehungrende danskere får buddet om at rejse ud af landet.

Mere sol fra København, Billund og Aalborg
Fra København er der således indsat ekstra fly til Lanzarote, Cypern, Kreta og Rhodos. Fra Aalborg har Apollo valgt at opruste på rejser til den populære græske ø Kreta. Mens der er sat yderligere fly til Kreta, Mallorca og, som en nyhed fra det midtjyske, også Cypern fra Billund.

”Vi har satset på at opruste på de destinationer, som, vi ved, er solsikre, og som mange danskere ynder at tage til i og omkring efterårsferien. Vi ved, af erfaring, at det er de destinationer, som der bliver rift om, og derfor forsøger vi at undgå, at alt for mange kommer til at gå forgæves. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det gik stærkt i sommers, og det også går stærkt med salget lige nu. Man skal derfor nok ikke lurpasse, hvis man vil være sikker på at komme afsted,” udtaler Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Mere Grækenland
Udover de mere klassiske efterårsferiedestinationer har Apollo også valgt at forlænge sæsonen i bl.a. Parga, Lefkas og Sivota i det nordlige Grækenland.

”Egentligt er det destinationer, som vi historisk set sælger rejser til i sommersæsonen. Men alle tre steder kan temperaturerne nemt komme pænt over 20 grader i oktober. Desuden er det områder, som er kendte for deres frodige natur, og som man kan få til en rigtigt fornuftig pris,” slutter Glenn Bisgaard.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.