Gå til indhold
SAS og Apollo forlænger samarbejdet

Pressemeddelelse -

SAS og Apollo forlænger samarbejdet

SAS og Apollo har underskrevet ny aftale om chartersamarbejde for sommeren 2022 til en samlet værdi på 1 milliard SEK. Flyvningerne, der har afgang fra knap 20 lufthavne i Danmark, Sverige og Norge, går til 30 destinationer omkring Middelhavet – heriblandt Grækenland, Kroatien, Cypern, Albanien og Tyrkiet.

SAS og Apollo har, inden for rammerne af deres treårige samarbejde, underskrevet en aftale om sommerens charterflyvninger fra Skandinavien for i alt 150.000 passagerer. Samarbejdet med Apollo er SAS' største aftale med en charteroperatør, og den samlede kontraktværdi er cirka SEK 3,4 milliarder for de første tre år.

SAS fortsætter med at fokusere på nye brændstofeffektive fly, og flyselskabet har i øjeblikket en af Europas mest moderne flåder. Store dele af charterudbuddet vil da også blive fløjet med nye Airbus A320-fly, som giver de rejsende en mere bekvem og bæredygtig flyrejse. 

SAS stræber efter at være ledende inden for bæredygtige flyrejser og arbejder for at mindske udslippet mere og mere. Det gør de fx med moderne og brændstofeffektive flyvemaskiner og gennem anvendelse af mere bæredygtig flybrændsel. Flyselskabets langsigtede og ambitiøse arbejde med bæredygtighed har som mål at reducere udslippet med 25 pct. frem til 2025.


Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.