Gå til indhold
SAS og Apollo kontrakt på over 700 mio.

Pressemeddelelse -

SAS og Apollo kontrakt på over 700 mio.

Apollo udvider samarbejdet med SAS for sommersæsonen 2016

SAS og Apollo udvider deres chartersamarbejde og har netop underskrevet kontrakt for sommersæsonen 2016 på mere end 700 mio. kr. Kontrakten betyder, at SAS flyver Apollo-kunder fra 18 steder i Danmark, Norge og Sverige og til 28 destinationer i Europa.

Efter omkring 15 års samarbejde har Apollo endnu engang valgt SAS som partner på en stor del af charterflyvningerne fra Skandinavien i sommersæsonen 2016.

Kontrakten lyder på mere end 700 mio. kr. og er netop blevet underskrevet. Den betyder, at Apollo har afgang fra mere end 18 steder i Skandinavien til 28 destinationer rundt omkring i Europa.

”Vi er meget glade for, at Apollo igen har valgt SAS som partner for sine flyvninger. Med vores store flåde tilbyder vi et godt og pålideligt produkt, som vores næsten 30 mio. kunder har glæden af hvert år. Vi ser frem til fortsat at byde velkommen til Apollos kunder om bord på vores fly næste år,” siger Annelie Nässén, Global Sales Manager hos SAS.

Med den nye kontrakt er SAS Apollos største eksterne partner – kun overgået af Apollos eget flyselskab Novair.

Takket være SAS’ fleksible flåde er det muligt for Apollo at tilbyde direkte fly fra lufthavne i både hovedstadsområderne samt mere regionale lufthavne i Danmark, Norge og Sverige.

Vi har haft et langt og succesfuldt samarbejde med SAS og ved, at de leverer et produkt med en god punktlighed og høj kvalitet, hvilket er vigtigt ift. til vores kunder. Vores partnerskab med SAS vil give os en masse fleksibilitet, som vi værdsætter højt,” siger Leif Vase Larsen, administrerende direktør i Apollo Travel Group.

Udover aftalen med SAS har Apollo for nyligt indgået et strategisk samarbejde med Emirates, som omfatter fly til Dubai, Sri Lanka og Thailand.

Emner

Kategorier


Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.