Gå til indhold
Sommerens nye favorit hedder Albanien

Pressemeddelelse -

Sommerens nye favorit hedder Albanien

Apollos nye charterdestination Albanien er allerede en stor succes

Apollos satsning på Albanien har vist sig at være en god investering. Derfor vil rejsearrangøren fra næste sommer tilbyde nye destinationer til rejsemålet samt flere direkte afgange fra København. Kombinationen af smukke strande, spændende kultur og et lavt prisniveau er nogle af årsagerne til, at det tidligere isolerede land nu er på alles læber.

Apollo var først til at investere i Albanien som charterrejsemål og er fortsat den eneste rejsearrangør i Danmark, der tilbyder charterrejser til kystlandet.

Efter det sidste års store succes med Albanien satser Apollo nu fuldt ud på feriedestinationen.

Der indsættes således flere direkte afgange fra København til Albaniens farverige hovedstad, Tirana, og der tilbydes i alt syv hoteller i landets næststørste by, Durrës.

I selv samme by åbner rejsearrangøren desuden et splinternyt Apollo Mondo Family Resort.

”Albanien har en helt unik, naturlig skønhed og et bemærkelsesværdigt udvalg af historiske seværdigheder og attraktioner. Med flotte strande og et lavt prisniveau er det samlet set ikke underligt, at rejsemålet hurtigt er blevet et hit blandt danskerne. Albanien har helt sikkert alt det, der skal til for at blive et stort hit blandt danskerne,” fastslår Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Han fortsætter:

”Med sin ti kilometer lange sandstrand og typiske middelhavscharme har Dürres længe været et populært feriested. Det er sågar den slags sted, hvor man stadig kan nyde en god frokost for under 40 kroner og drikke en øl for under 10. Vil man kombinere sol og badestrand med unikke kulturoplevelser, uden at bruge alle pengene på kistebunden eller rejse om på den anden side af jorden, så er Albanien bare et oplagt rejsemål.”

Alt det, som danskerne vil have
Apollos administrerende direktør, Leif Vase Larsen, er ikke i tvivl om, at Apollo gør det rigtige, når de udvikler deres rejseudbud baseret på kundeønsker.

Han fremhæver bl.a., at Kroatiens vækst de senere år, og Grækenlands position som en af danskernes absolut foretrukne feriedestinationer, er et godt bevis på netop dette.

”Apollo har fra dag ét været Nordens største arrangør af rejser til Grækenland og er nu også langt den største nordiske rejsearrangør af rejser til Kroatien. Vi vil blive ved med arbejde for at tilbyde de destinationer og hoteller som vores kunder ønsker, og i 2018 er det Grækenland, Kroatien, Spanien – og Albanien,” lyder det.

Totalt vil Apollo tilbyde 21 hoteller i Albanien i sommeren 2018 – 14 i Saranda og 7 i Dürres.

De første flyvninger fra København til den nye destination Durres vil flyve fra den 13. juni, og sæsonen vil løbe helt til 8. august.

Emner


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.