Gå til indhold
Sommerferiehit: Adriaterhavskystens tre prisvenlige perler

Pressemeddelelse -

Sommerferiehit: Adriaterhavskystens tre prisvenlige perler

Albanien, Kroatien og Montenegro byder på chartereventyr for alle

Kroatiens eksotiske kyststrækninger, Montenegros betagende natur og Albaniens mange spændende og uopdagede kroge gør de tre lande ved Adriaterhavskysten til et oplagt valg, hvis man har lyst til uforglemmelige ferieoplevelser. De senere års stigende interesse for de tre charterrejsemål, har fået Apollo til at satse ekstra på Adriaterhavskystens perler i 2018.

Billedskøn natur, en dukkert i det azurblå hav og besøg i hyggelige bjerglandsbyer, er blot nogle af de oplevelser en ferie til Montenegro, Kroatien eller Albanien byder på. Derfor har Apollo valgt at satse ekstra på netop disse tre lande i 2018:

’’Hos Apollo har vi oplevet en stigende interesse for Adriaterhavskysten. Det er dog heller ikke underligt, når man tænker på alle de unikke naturoplevelser, strande og kulturskatte landende kan tilbyde. Den stigende interesse har fået os til at satse ekstra på destinationerne i 2018, hvor vi både indsætter flere afgange og tilbyder flere attraktive hoteller til vores kunder,’’ fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Ferie for alle pengene

Udover smukke strande og spændende kulturoplevelser, har det lave prisniveau også stor betydning for de tre charterrejsemåls popularitet:

’’Priserne i både Albanien, Montenegro og Kroatien er fordelagtig i forhold til mange af de andre europæiske lande. Et eksempel er maden, der samler nogle af de bedste specialiteter fra det italienske og græske køkken til et forholdsvis lille beløb. På den måde bliver der mulighed for at skeje lidt ekstra ud,’’ fortæller Glenn Bisgaard.

Albanien – det uopdagede land

Albanerne har i mange år levet bag ’’lukkede døre’’ under et kommunistisk regime. Det naturskønne land har derfor kun i ganske få år været åbent for turister.

Apollo var den første danske rejsearrangør, der valgte at investere i Albanien som charterrejsemål. Det viste sig at være en fornuftig investering:

’’Vi har fra starten set et stort potentiale i Albanien som rejsemål til chartergæster, da landet har alt, hvad det rejselystne hjerte måtte begære: Alt fra sol, badestrande til kulturoplevelser. Kombineret med et lavt prisniveau, er det forståeligt, at danskerne allerede har taget rejsemålet til sig. Sveriges største rejsemagasin, Vagabond, kårer ligeledes Albanien som 2018’s bedste rejsemål i Europa, eftersom det rummer alt fra strande til alpintoppe*,’’ fortæller Glenn Bisgaard.

I sommeren 2018 vil Apollo alt i alt tilbyde 19 hoteller i Montenegro og 24 hoteller i Albanien fordelt på fire rejsemål. I Kroatien vil Apollo have hele 33, fordelt på otte forskellige rejsemål samt adskillige skærgårdskrydstogter.

De nye destinationer kan opleves fra tidlig sommer, hvor Apollo har afgange til alle tre lande.

  • Montenegro: Afgange fra København hver fredag i perioden 15.06.18-10.08.18
  • Kroatien: Afgange fra København hver lørdag i perioden 12.05.18-29.09.18
  • Albanien: Afgange fra København hver lørdag i perioden 02.06.18-11.08.18

Fra Billund bliver det muligt at rejse til Saranda i Albanien, ved hjælp af en mellemlanding på Korfu, hvorefter rejseledere står for videre transport med en kort bådtur til Albanien. Afrejser fra Billund ligger i perioden 14.05.18-24.09.18.

*Artiklen ’’Vagabond korar: Hetaste resmålen 2018’’ kan læses her:

http://www.vagabond.se/artiklar/nyheter/20171219/vagabond-korar-hetaste-resmalen-2018/

For yderligere information kontakt venligst Apollo Rejsers pressekontor på tlf.: 51 90 93 91 eller Kommunikationschef Glenn Bisgaard: glenn.bisgaard@apollorejser.dk, tlf.: 22 20 13 25/35 20 10 08.

Related links

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.