Få vores nyheder på mail

Sommerferien er billigere fra Odense

Pressemeddelelse   •   Apr 07, 2011 07:48 CEST

”Odense Lufthavn giver en række fordele, som mange af vores gæster er begesjtrede for. Det så vi i sidste års evalueringer. De allerfleste af rejserne er i øjeblikket billigere end tilsvarende rejser ud af Billund Lufthavn, parkeringen er gratis i Odense Lufthavn, og vi ved herudover fra sidste års langt mindre oplæg, at det er populært at rejse ud af en lille, hyggelig og ustresset lufthavn – specielt for de mange børnefamilier, der har rigeligt fart på i hverdagen”, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

Apollo tilbyder 6000 sommerrejser ud af Odense Lufthavn denne højsæson, og på nuværende tidspunkt er cirka 40 % af samtlige rejser solgt, hvilket er et tilfredsstillende niveau. 6000 sommerrejser er rekordmange, og selvom Apollo har tilbudt rejser ud af Odense siden 2007, har det aldrig været med så stort et oplæg. De rejsemål, der at dømme ud fra bestillingerne i disse uger henrykker mest, er Mallorca og de kendte græske øer som Kreta og Korfu. Hvad gælder de rejsemål, der flyves til ud af både Odense og Billund, således Kreta, Mallorca, Bulgarien og Skiathos, er det i øjeblikket billigere at rejse fra Odense Lufthavn end ud af Billund Lufthavn.

”Rejsemarkedet er styret af udbud og efterspørgsel, som det er tilfældet i de fleste andre brancher. Men herudover har vi naturligvis en favorabel prissætning på Odense-rejserne, fordi det er første højsæson, at Apollo har så stort et oplæg, og vi gerne vil gøre rigtigt mange fynboer opmærksomme på både destinationer og gode priser”, fortæller Rikke Koks Andreassen.  

Cirka 80 % af dem, der booker ud af Odense Lufthavn, er fra Fyn. Den resterende del kommer fra trekantsområdet i Jylland.

Den nye lufthavnschef i Odense Lufthavn siger:

”Jeg er i sagens natur meget begejstret for Apollos rekordstore rejseoplæg ud af Odense Lufthavn denne sommer, og specielt i et år hvor jeg er nyudnævnt lufthavnschef er det glædeligt, at der sker så meget herude. Men det er også en sjat med 6000 sommerrejser, og jeg håber inderligt, at så mange fynboer som muligt vil bakke op om det flotte initiativ, så vi over årene kan udvide med endnu flere destinationer og afgange og få skabt en endnu mere driftig og aktivitetsskabende lufthavn”, udtaler ny lufthavnschef, Peter Høgsberg.

Apollo har siden 2007 fløjet til Kreta og Bulgarien fra Odense Lufthavn, hvor lufthavnens bane blev forlænget til 2000 meter.

 I Love Fyn

”Udover vores almindelige Apollo Facebook portal har vi skabt en Facebook portal med navnet I Love Fyn. Den er blevet populær, naturligvis primært hos fynboer, for hvem sitets indhold er relevant. Her er livlig aktivitet, konkurrencer, og mange går herudover ind og udtrykker begejstring over, at Apollo nu tilbyder så mange forskellige destinationer ud af Odense Lufthavn, også de mindre kendte som den græske ø, Thassos og skærgårdslandet Kroatien”, slutter Rikke Koks Andreassen.

 

 

Apollo er Danmarks tredjestørste rejsearrangør og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og har totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1.600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Og tilbyder rejser ud af Kastrup, Billund, Aalborg og Odense.