Gå til indhold
Sommernyhed: Flyv direkte fra Billund til Karpathos

Pressemeddelelse -

Sommernyhed: Flyv direkte fra Billund til Karpathos

Krystalklart hav, smuk natur, hvide sandstrande og afslapning, som man kun kan finde det i Grækenland. De jyske Grækenlandsfans kan roligt begynde at glæde sig til sommer, hvor Apollo åbner op for direkte flyvninger til den smukke, autentiske og afsidesliggende græske ø Karpathos.

Mellem Rhodos og Kreta i det græske hav ligger den idylliske ø Karpathos omgivet af klart, blåt hav, fine sandstrande og med bakkede landskaber, så langt øjet rækker. Tidligere har det kun været muligt at flyve direkte til den rolige ø med den ægte græske atmosfære fra København. Men til maj sender Apollo sit første direkte fly fra Billund til Karpathos.

Rejsetiden til Karpathos fra Billund er knap tre en halv time, og forude venter en afslappende ferie med ægte græsk østemning.

Tre hotelnyheder på Karpathos
Apollo tilføjer herudover tre nye hoteller til porteføljen på øen. Heriblandt det 4-stjernede familievenlige Nereides i udkanten af Karpathos by.

Er man mere til lejlighed med alle de bekvemmeligheder og den frihed, som sådan en giver, så tilbyder Apollo også det lille lejlighedshotel Regina, der er oplagt til børnefamilier. Og vil man være helt tæt på den kilometerlange sandstrand, Vrontis, kan man indlogere sig på det 4-stjernede Venezia, der har et miks af hotelværelser og lejligheder.

”Karpathos er en rolig og meget autentisk græsk ø, der er oplagt til de rejsende, som er på udkig efter en ferie med masser af afslapning, smukke naturoplevelser, sand mellem tæerne og gode muligheder for at nyde det bedste fra det græske køkken. Karpathos er derudover stadig en prisvenlig græsk ø, så der er også virkelig mulighed for at få meget ferie for pengene. Det er vi glade for, at vi nu også kan tilbyde til vores rejsende fra Billund,”fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Apollo har i alt 34 hoteller på Karpathos fordelt mellem Karpathos by, den lille fiskerby Lefkos og den mindre by Amopi, der ligger blot ti kilometer fra Karpathos by. Desuden er der mulighed for at kombinere rejsen til Karpathos med et besøg på den mindre ø Saria, der har status som naturreservat, og som er et oplagt mål for den vandreglade rejsende.

Det første direkte fly fra Billund til Karpathos letter den 30. maj 2019.

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.