Gå til indhold
Sommernyhed: Flyv direkte fra Billund til Karpathos

Pressemeddelelse -

Sommernyhed: Flyv direkte fra Billund til Karpathos

Krystalklart hav, smuk natur, hvide sandstrande og afslapning, som man kun kan finde det i Grækenland. De jyske Grækenlandsfans kan roligt begynde at glæde sig til sommer, hvor Apollo åbner op for direkte flyvninger til den smukke, autentiske og afsidesliggende græske ø Karpathos.

Mellem Rhodos og Kreta i det græske hav ligger den idylliske ø Karpathos omgivet af klart, blåt hav, fine sandstrande og med bakkede landskaber, så langt øjet rækker. Tidligere har det kun været muligt at flyve direkte til den rolige ø med den ægte græske atmosfære fra København. Men til maj sender Apollo sit første direkte fly fra Billund til Karpathos.

Rejsetiden til Karpathos fra Billund er knap tre en halv time, og forude venter en afslappende ferie med ægte græsk østemning.

Tre hotelnyheder på Karpathos
Apollo tilføjer herudover tre nye hoteller til porteføljen på øen. Heriblandt det 4-stjernede familievenlige Nereides i udkanten af Karpathos by.

Er man mere til lejlighed med alle de bekvemmeligheder og den frihed, som sådan en giver, så tilbyder Apollo også det lille lejlighedshotel Regina, der er oplagt til børnefamilier. Og vil man være helt tæt på den kilometerlange sandstrand, Vrontis, kan man indlogere sig på det 4-stjernede Venezia, der har et miks af hotelværelser og lejligheder.

”Karpathos er en rolig og meget autentisk græsk ø, der er oplagt til de rejsende, som er på udkig efter en ferie med masser af afslapning, smukke naturoplevelser, sand mellem tæerne og gode muligheder for at nyde det bedste fra det græske køkken. Karpathos er derudover stadig en prisvenlig græsk ø, så der er også virkelig mulighed for at få meget ferie for pengene. Det er vi glade for, at vi nu også kan tilbyde til vores rejsende fra Billund,”fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Apollo har i alt 34 hoteller på Karpathos fordelt mellem Karpathos by, den lille fiskerby Lefkos og den mindre by Amopi, der ligger blot ti kilometer fra Karpathos by. Desuden er der mulighed for at kombinere rejsen til Karpathos med et besøg på den mindre ø Saria, der har status som naturreservat, og som er et oplagt mål for den vandreglade rejsende.

Det første direkte fly fra Billund til Karpathos letter den 30. maj 2019.

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.