Få vores nyheder på mail

Sommerrejsen 2012 skal i hus

Pressemeddelelse   •   Sep 06, 2011 06:34 CEST

Sommeren 2012 er nu sat til salg, og det giver aktivitet på taster og telefoner. De mest populære sommerrejsemål som Kreta, Mallorca, Kroatien, Zakynthos, Antalya og Lefkas/Parga er nu lagt op til salg. De øvrige følger i løbet af den næste måned

”Det er typisk dem, som vil sikre sig deres sommerferie på en helt bestemt dato og i et særligt værelse på et meget populært hotel, som booker nu. Og herudover er det storfamilien, som der bliver flere og flere af i Danmark, hvor 4-5 børn skal med på sommerferie. Det kræver store lejligheder eller værelser med connecting doors, og netop dét kan være svært at få fat i efter nytår. Det er de såkaldt erfarne gengangere, der booker nu, og det juli-vejr danskerne netop har døjet med får endnu flere end ellers op ad stolene”, konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.  

Som ekstra krydderi er, at mange danske børnefamilier blev ramt af de tvungne ferieuger i år.

”Var man i år underlagt de tvungne ferieuger i sommerugerne 29 og 30, hvilket blandt andet borgere i Københavns Kommune var, fandt man pludselig sig selv i en kamp for at få sin ønskede ferie, fordi rekordmange børnefamilier skulle ud at rejse i præcis den samme periode. Det ønsker man for enhver pris at undgå næste sommer”, forklarer Rikke Koks Andreassen.

Nyheder

Apollos gæster flyver om sommeren ud af Kastrup, Billund, Odense og Aalborg Lufthavn.

”Vi fortsætter naturligvis ufortrødent med at tilbyde fynboerne direkte sol fra Odense Lufthavn og øger oplægget med cirka 15 % fra Fyn. Som nyhed ud af Odense Lufthavn introducerer vi Rhodos og vores nybyggede hotel Mythos Beach, da fynboerne allermest har været begejstrede for de store klassikere som Kreta, Mallorca og Thassos”, siger Rikke Koks Andreassen.

Herudover lanceres det skønne, stille område Plakias på Kreta.

”Som nyhed generelt set lancerer vi det stille område, Plakias, på Kreta, med en række håndplukkede og hyggelige hoteller. Danskerne har vist sig at rejse mere og mere de seneste 10 år, og sommeren 2012 kunne meget vel blive rekordgod for rejsebranchen, da gudsjammerligt vejr fra i år vibrerer stærkt i alles erindring. Apollo fokuserer herudover på de destinationer og hoteller, som denne sommer har givet de bedste kundeevalueringer. De to topscorere i år har været det nybyggede hotel på Rhodos, Mythos Beach, samt sports- og familieresortet Playitas, og endnu engang har vi således fået bekræftet, at danskerne foretrækker den klassiske rejse med en grad af fysisk aktivitet indbygget”, slutter Rikke Koks Andreassen.

Apollo tilbyder 100.000 sommerrejser næste år, og der rejses ud af Kastrup, Billund, Odense og Aalborg.

 

 

 

For mere information :

Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo Danmark, mbl.: 22201340

  

Apollo er blandt Danmarks største rejsearrangørerer og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.