Gå til indhold
Spanien er årets efterårsferiehit blandt sjællændere og jyder

Pressemeddelelse -

Spanien er årets efterårsferiehit blandt sjællændere og jyder

Fynboer vender i stedet næsen mod Grækenland

Uge 42 nærmer sig, og efterårsferien langes netop nu over disken i fuld fart. Men hvor skal man tage hen, hvis man vil holde ferie med dem, ”der taler samme sprog”? Har man adresse på Sjælland eller i det jyske, kan man møde sine ligesindede i Spanien. Er man derimod fynbo, vil chancen for at høre velkendt syngende fynsk være størst i Grækenland. Det viser de seneste salgstal for uge 42 fra Apollo.

Går turen til sol og varme i efterårsferien, og vil man gerne rende ind i sin nabo undervejs, så er chancen for dette umiddelbart størst i Spanien.

Blandt sjællændere og jyder er Spanien nemlig årets hotteste efterårsferiedestination ifølge Apollos salgstal for uge 42. Er man derimod fynbo, går turen oftest til Grækenland.

Rundt regnet hver anden billet, som Apollo har solgt til sjællændere og jyder i forbindelse med årets efterårsferie, udløser således en tur til sol, strand og vand i Spanien.

Blandt sjællænderne er det dog smukke og golde Fuerteventura, der er mest populær, mens Gran Canaria trækker mest i jyderne. Og når fynboerne vælger Spanien, vælger de oftest Tenerife.

Chancen eller risikoen for at rende ind i sin nabo

Både Spanien og Grækenland er i det hele tager de destinationer, som trækker mest i det danske efterårsferiefolk.

”Det er typisk, at Spanien og Grækenland er attraktive destinationer i forbindelse med efterårsferien. Det er de, fordi vejret ganske enkelt ofte er rigtig godt, solrigt og varmt, selvom man kommer ind i oktober. Men det er sjovt, at det er så forskelligt, hvilke destinationer i Spanien og Grækenland vi drages af. Er man således typen, der gerne vil møde folk fra samme landsdel, som man selv bor i, kan man vælge ud fra det. Er man derimod typen, der helst ikke vil rende ind i sin nabo i badebukser, så kan det være et godt argument for at vælge noget andet,” mener Glenn Bisgaard, Kommunikationschef for Apollo. Se vedhæftede pdf for data.

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

 

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.