Gå til indhold
Stor satsning på Dubai i nyt strategisk samarbejde mellem Apollo og Emirates

Pressemeddelelse -

Stor satsning på Dubai i nyt strategisk samarbejde mellem Apollo og Emirates

Apollo og Emirates har netop indledt et nyt strategisk samarbejde. I den kommende feriesæson står Emirates således for Apollos flyvninger til Dubai og Sri Lanka. Specielt Dubai og yderligere fem emirater udgør størstedelen af det nye samarbejde, som gør Dubai til Apollos største efterårs- og vinterdestination – næst efter De Kanariske Øer og Egypten.

Interessen for Dubai har været støt stigende de seneste år. Apollo satser derfor stort på de Forenede Arabiske Emirater i den kommende efterårs- og vintersæson.

Satsningen sker i samarbejde med Emirates, og til sammen håber de to strategiske samarbejdspartnere at kunne trække nogle af de danskere, der ellers ofte vælger De Kanariske Øer og Egypten til at prøve et nyt og spændende rejsemål med alt, hvad der hører til af strand, kultur, skyskrabere og oplevelser.

”Målsætningen er at gøre De Forenede Arabiske Emirater til et af vores allerstærkeste vinterrejsemål – og det er til priser, som fuldt kan matche en rejse til De Kanariske Øer. På den måde rammer vi en virkelig bred vifte af gæster. Vi ved på forhånd, at interessen for Dubai er stor, og når prisen følger med, tror vi på, at mange flere vil indfri rejsedrømmen,” forklarer Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Hos Emirates kender de alt til en stor interesse for rejser til Dubai:

”Vi oplever fortsat stigende interesse fra danskerne, og derfor indsætter vi fra 1. december verdens største passagerfly Airbus A380 på ruten mellem København og Dubai. Sammen med Apollo kan vi tilbyde kunderne en ekstraordinær rejseoplevelse med høj kvalitet og exceptionel service til gode priser. For Emirates betyder det nye samarbejde med Apollo et bredere kundesegment og en større rejsevolumen fra Skandinavien,” supplerer Teddy Zebitz, Nordic Area Manager i Emirates.

Priserne for en rejse til Dubai området med Apollo og Emirates starter fra 3.498 kr./pers. for en uge.Nogle hoteller tilbyder all inclusive for børn for 1 kr.

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder fleksible pakkerejser til hele verden, og med charterfly kan du tager på ferie til ca. 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.