Gå til indhold
Storbyferie er danskernes favoritferieform

Pressemeddelelse -

Storbyferie er danskernes favoritferieform

Apollo præsenterer Paris, London, Rom og Prag – nu med pakkerejsegaranti

Vi danskere er vilde med storbyferier. Faktisk er storbyferien den ferieform, som flest danskere peger på, når de skal pege på den type ferie, som de foretrækker. Apollo har for nylig lanceret muligheden for at booke fleksible rejser til hele verden – med den pakkerejsegaranti, som vi kender fra bl.a. charterferien. Ved Ferie for Alle 2015 har Apollo helliget en del af deres stand til at præsentere hele verden for messegæsterne.

Hver anden dansker (50 pct.) har storbyferien øverst på listen over yndlingsbeskæftigelser, når der står ferie i kalenderen. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.036 danskere fra hele landet. Ofte bestilles storbyferien dog på nettet – og hotel og fly bliver booket hver for sig uden at skænke pakkerejsegarantien en tanke.

Apollo har dog nu lanceret muligheden for at rejse til Abu Dhabi, London, New York eller et andet sted i verden – helt fleksibelt, men med pakkerejsegaranti.

Det nye koncept præsenteres yderligere til gæsterne ved årets Ferie for Alle messe i Herning i februar. På standen, som deles mellem Apollo og Falk Lauritsen, vil der således være mulighed for at få en snak omkring de forskellige destinationer og det, de tilbyder, samt for at bestille forårets sviptur ud i verden.

”Mange store oplevelser ligger og venter i metropoler som New York, London, Paris og Barcelona. Vi har nogle af vores dygtige medarbejdere, der kan rådgive omkring bl.a. storbyferie, stående på standen. De har ekspertisen til at fortælle mere om de forskellige rejsemål – uanset om det er shopping, kultur, historie eller andet, man er på udkig efter i forbindelse med sin næste ferie. Samtidig kan de pege på nogle af de hoteller, som vi hos Apollo anbefaler, til vores rejsende,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef fra Apollo.

Apollo og Falk Lauritsen vil være at finde på stand M9830 på Ferie for Alle i Herning fra 20. til 22. februar 2015.

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.