Gå til indhold
Thailand hitter som vinterdestination

Pressemeddelelse -

Thailand hitter som vinterdestination

Priserne til Østens ferieparadis falder, og danskerne hamstrer vinterrejser

Dansk sommer med regn og blæst og grå skyer på himlen giver tilsyneladende behov for at kunne se frem til en vinter med et ekstra skud D-vitamin. Samtidigt er priserne på vinterrejser til Thailand generelt faldende. Det får danskerne til i stigende grad at booke vinterrejser med udsigt til paradisstrande, palmer og eksotiske madoplevelser i Thailand. Hos en af Danmarks største rejsearrangør er salget af rejser til Thailand steget med 35 pct. ift. samme periode sidste år. Specielt rejser til Phuket er populære.

Det er længe siden, dansken blot rejste udenlands i sommerferien. Nu rejser mange danskere flere gange om året, og ofte benytter vi os af, at vinteren er en oplagt mulighed for at tanke ekstra sol, varme og energi på den sydlige halvkugle.

Lige nu sælger rejser til Thailand dog mere end sædvanligt hos en af Danmarks største rejsearrangører, Apollo, som oplever, at salget går hele 35 pct. frem på Thailand.

En vægelsindet dansk sommer kan være en del af forklaringen på, at flere danskere end vanligt har en vinterrejse med udsigt til et gedigent skud D-vitamin i kikkerten. Men priserne på rejser til Thailand er samtidigt pt. lavere, end de har været gennem de seneste år.

”Ofte skal vi lige ind i efteråret og tættere på vinteren, inden vores gæster for alvor begynder at tænke i vinterrejser. Men i år har vi haft et stort fremgang på Thailand allerede i juni og juli. En blanding af lave priser på rejser til Thailand og det kedelige danske sommervejr er nok tilsammen en ret god forklaring på dette. De fleste af os nordboere har jo brug for et skud varme og sol,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Flere drages mod Phuket
Specielt Phuket er en populær destination for de vintersolshungrende danskere. Salget af rejser til Phuket er således steget med 32 pct. sammenlignet med samme periode sidste år.

Det er specielt de lidt billigere afgange med mellemlanding i Doha, der lige nu sælger i stor stil.

”I vores vinterprogram for Thailand har vi netop satset på de mere budgetvenlige rejser for bl.a. børnefamilier. Hele det mere nordlige område omkring Khao Lak, som er et af de billigste i Thailand, har vi, sammen med Phuket, haft øget fokus på i sammensætningen af Thailand til vinter, og det ser ud til at være noget, som mange gerne vil have – bl.a. fordi det kan gøres til en god pris, og fordi det er et roligt område med gode muligheder for at foretage udflugter,” tilføjer Glenn Bisgaard.

Ud over to nye produkter i Phuket, Chanalai Garden samt The Beach Heights, har Apollo fået det nyrenoverede Loligo Resort i Hua Hin samt den nordlige fiskerby Koh Lanta som nyheder i vinterens rejsekatalog.


Priserne for rejser til Thailand med Apollo denne vinter starter fra 6.998 kr. for 14 dage. Der er mulighed for både at flyve direkte til Thailand med Thai Airways eller med mellemlanding i Doha med Qatar Airways.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder