Få vores nyheder på mail

Top 5: Det glemmer vi oftest i sommerferiebagagen

Pressemeddelelse   •   Jul 12, 2016 07:57 CEST

Hver tiende glemmer solcremen

Det kan være svært at huske det hele, når der skal pakkes til ferien. Pas, billetter og penge lader dog ikke til at være problemet for danskerne, når de skal afsted mod fremmede himmelstrøg. Solcreme og læsestof derimod glemmer vi ofte hjemme på hylden. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

Når der både skal pakkes tandbørste, badetøj og myggespray, kan det være svært at få husket det hele – især hvis også der skal pakkes til resten af familien.

Dog lader det ikke til at være hverken myggesprayen eller badetøjet, der er blandt de hyppigste forglemmelser blandt danskerne. 

Solcreme (10 pct.), læsestof (8 pct.) og solbriller (8 pct.), derimod er de tre ting, danskerne oftest glemmer at få pakket med, når der skal pakkes til sommerferien.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

Mændene er værst
Feriepakning er for mange en svær disciplin, og især for mændenes vedkommende lader det til at være svært altid at få husket solcremen (11 pct.) og yndlingsromanen (11 pct.), inden vi drager af sted på ferie.

Også kvinderne har svært ved at huske at solcremen fra badeværelseshylden (8 pct.), men også solbrillerne (7 pct.) kan det knibe med at få pakket ned i sommerferiebagagen.

22-29 årige mest glemsomme
Værst står det dog til med de 22 – 29 årige, der topper på listen over dem, der oftest glemmer ting i deres sommerferiebagage.

Især solbriller og læsestof har denne aldersgruppe svært ved at huske at få pakket med. Mere end hver sjette 22 – 29 årige dansker (17 pct.) glemmer således at få pakket solbrillerne med i bagagen, og godt hver syvende (13 pct.) glemmer læsestof til ferien.

Den eneste forglemmelse, hvor de 22 – 29 årige trumfes i hyppighed, er når det kommer til solcremen. Her glemmer hver ottende dansker mellem 50 – 59 år (12 pct.) oftest at få pakket solbeskyttelsen med i kufferten.

Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Vedhæftede filer

PDF-dokument