Gå til indhold
Foto: Anja Ippach, Apollo Sports, Playitas Resort, Fureteventura. Kreditering: JamesMitchell
Foto: Anja Ippach, Apollo Sports, Playitas Resort, Fureteventura. Kreditering: JamesMitchell

Pressemeddelelse -

Triatlon Danmark og Apollo Sports indgår samarbejdsaftale, der skal bringe elite-, age group-atleter og forbund tættere sammen

Den 3-årige samarbejdsaftale mellem Triatlon Danmark og Apollo Sports giver atleter under forbundet – både elite og age group – fine muligheder for at komme på træningslejre i gode omgivelser, hvor de kan forberede sig og fortsætte den gode stime af resultater, de har leveret de seneste år.

I arbejdet med at bringe Triatlon Danmark tættere på både eliten og age group-atleterne har Triatlon Danmark og Apollo Sports indgået en 3-årig samarbejdsaftale gældende i perioden 2023-2025. Aftalen gælder afholdelse af træningslejre på Apollos sports resorts, Powered by Playitas, der er kendte for deres gode og mangeartede træningsfaciliteter.

For den kommende sæson planlægges foreløbigt træningslejre for elite- og age group-atleter på Playitas Resort på den spanske ø Fuerteventura og på resortet Aqua Vista – Powered by Playitas i Egypten.

”Vi er utroligt glade for samarbejdsaftalen med et stærkt brand som Apollo Sports, der er kendte for deres fantastiske sportsresorts, som gør det muligt at forfølge den ambition, vi har om at bringe kortdistance- og langdistanceatleterne tættere sammen og forbundet tættere på både kort- og langdistanceatleterne. Vi tror på, at vi, ved at styrke træningsmulighederne og fællesskabet atleterne imellem, kan styrke deres forberedelser frem mod den kommende sæson. Så den gode fremgang, vi har set i år, kan fortsætte, og danske triatlonfans kan få endnu mere at glæde sig over,” udtaler Rasmus Henning, direktør og sportschef i Triatlon Danmark.

Også landsholdsatleterne er begejstrede for aftalen:

”Det bliver rigtig fedt at komme på træningslejr sammen med atleterne fra de andre regionale elitecentre, og så er det altid godt at komme ned og træne, hvor vejret er godt, mens det er koldt og gråt hjemme i Danmark,” udtaler Anne Holm, der er landsholdsatlet.

Storebror Emil Holm supplerer:

”Jeg glæder mig bl.a. til at kunne svømme i åbent vand, og at træne sammen med langdistanceatleterne, som sikkert har et par gode tips, jeg kan lære af, og mon ikke jeg også har et par tricks, de kan lære af mig,” udtaler Emil Holm, der, ligesom Anne, også er landsholdsatlet og en del af det danske Mixed Relay-landshold, som søger at kvalificere sig til OL i Paris i 2024.

Age group-træningslejre
For de danske age group-atleter betyder aftalen, at de gennem de næste tre år kan tage del i forbundstræningslejre på Playitas Resort og andre af Apollo Sports destinationer. Ambitionen er at age group-træningslejrene kommer til at ligge samtidigt med elitetræningslejrene og dermed også er med til at bringe age group- og eliteatleterne tættere sammen.

”Muligheden for at kunne tilbyde træningslejre for vores dygtige age group-atleter betyder utroligt meget for os, og det har været et stort ønske fra forbundet at kunne tilbyde dem muligheden for at komme udenlands og træne. Gennem samarbejdet med Apollo Sports har vi en forventning om at kunne matche de behov og ønsker vores atleter har uanset niveau og erfaringer. Så alt i alt håber vi, at alle atleter, både elite- og age group, bliver lige så glade for aftalen, som vi er,” slutter Rasmus Henning.

Hos Apollo ser man også frem til samarbejdet med Triatlon Danmark:

”Sammen med Triatlon Danmark kan vi tilbyde både elite og age group-atleterne gode rammer omkring deres træningslejre under varmere himmelstrøg. Derudover er det også vigtigt for os, at vi sammen med bl.a. eliteudøvere kvalitetssikrer og tester vores Apollo Sports Resorts. På alle resorts har vi gode erfaringer, når vi taler triatlon sport. Vi har bl.a. et tæt og godt samarbejde med Svensk Triatlon Forbund og Svensk Olympisk Komite. Det ser vi naturligvis også frem til at få med de danske triatleter,”
fortæller Glenn Bisgaard, salgsdirektør Apollo Danmark.Om Apollo Sports
Apollo Sports’ Powered by Playitas sports- og aktivitetshoteller er skabt til at sikre optimale træningsforhold for alle atleter uanset niveau. Hotellerne tilbyder et utal af træningsfaciliteter, og så er man garanteret et højt niveau af service, indkvartering, sportsinfrastruktur og sund mad.

Playitas Resort
På Playitas Resort findes alt, hvad man som aktiv atlet kan tænke sig af faciliteter. Der er bl.a. et moderne fitnesscenter med vægte, maskiner og cardiomaskiner. Der findes gode cykelmuligheder og sidst men ikke mindst, er der en 50m opvarmet olympisk pool.
Læs mere om Playitas Resort HER.

Aqua Vista – powered by Playitas
Apollo Sports’ hotel Aqua Vista - Powered by Playitas ligger lige udenfor Hurghada i Egypten. Her findes alt, hvad man som atlet kan ønske sig af en træningsferie i godt vejr. Der er flere nybyggede træningsområder og stort fitnesscenter med det nyeste udstyr.
Læs mere om Aqua Vista HER.

Levante - powered by Playitas
Levante - Powered by Playitas sportshotel er et af de nyeste medlemmer af Playitas-familien og tilbyder, ligesom Aqua Vista og Playitas Resort, alt, hvad man behøver til en aktiv ferie eller træningslejr. Her findes et nybygget fitnesscenter, gode vandsportsfaciliteter med SUP og kajak, 25m bassin og flade kyster og bakker til cyklisterne. Læs mere om Levante – powered by Playitas.
Læs mere HER.

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.