Få vores nyheder på mail

Våde fornøjelser i vælten

Pressemeddelelse   •   Aug 31, 2012 14:24 CEST

Apollo sporer en klar stigning i valg af hoteller med store poolområder og vandrutsjebaner samt deciderede vandparker. Det gælder sol- og badeferier den forestående vinter, hvor salget er i fuld gang

Lysten til våde fornøjelser kender ingen grænser. I hvert fald ikke, når det er børnefamilien, der skal af sted. Det våde element har mere end nogensinde en betydning, når alle i familien skal hygge sig på ferien, for en ny opgørelse over vintersalgets favoritter viser, at danskerne mere end nogensinde vælger hoteller, som har gode vandmuligheder, både i form af poolområder og deciderede vandparker.

”Både aktuelle salgstal på vinteren og ønsker til vores salgspersonale ved køb af rejsen demonstrerer, at danskerne går målrettet efter hoteller med veludstyrede poolområder incl. børnepool, vandrutsjebaner og deciderede vandparker, og dét mere end nogensinde. På vores Facebook-side kommer der også løbende spørgsmål til, hvilket ’vand-sikkert’ hotel, man skal gå efter. Den efterspørgsel kender de internationale hoteller også til, for de seneste år har budt på åbning af og ombygning af eksisterende hoteller, så de kan matche tendensen. Vi ser det især i lande som Egypten og De Forenede Arabiske Emirater, hvor hotelstandarden i forvejen er høj”, konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

Det er blandt andet hoteller som Alf Leila Wa Leila i Hurghada i Egypten med 8 pools og 35 vandrutsjebaner på hotelområdet, som er efterspurgt denne vinter samt Aqua Blu Sharm i Sharm el Sheikh i Egypten med 62 egne vandrutsjebaner. De 45 af dem er for mindre børn. Herudover er De Forenede Arabiske Emirater efterspurgt, da hotellerne også her giver gode vandmuligheder, ikke mindst hotellet Atlantis The Palm, som har Mellemøstens største vandpark lige udenfor hotellet. Alle gæster har fri adgang.

Apollo sender 50.000 danskere af sted på vinterferie hver vinter.  

 

 

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Hovedparten af Apollo Danmarks gæster flyver med SAS.