Gå til indhold
Vi jagter solgaranti i påsken

Pressemeddelelse -

Vi jagter solgaranti i påsken

De solsikre Kanariske Øer hitter i påsken

Selvom vi er næsten en måned inde i det, vi normalt forbinder med forår, er der mere sne end sol i vejrudsigten. Mange føler sikkert, at vinteren har varet i en evighed og higer efter plusgrader og sol på næsen. Hos en af Danmarks største charterudbydere er det da også de solsikre destinationer, der hitter i påsken. Særligt De Kanariske Øer tiltrækker mange danskere. Det viser nye salgstal fra Apollo.

Sne, slud og mere sne. De fleste danskere er vist mere end klar på forår nu, selvom vejrguderne lader til at have mere sne og kulde i ærmerne.

Det danske forårsvejr har indtil videre været strid mod dem, som kan lide sol og lune temperaturer, og det har fået flere danskere end vanligt til at indløse en feriebillet i påsken hos en af Danmarks største rejseudbydere, Apollo.

Det er, ikke overraskende, destinationer med solgaranti og gennemsnitstemperaturer over 20 grader, der hitter. Således topper De Kanariske Øer listen over destinationer, som Apollo sender flest danskere afsted til i påsken.

Fuerteventura, Gran Canaria og Tenerife tager imod flest danskere. Men også Dubai og Hurghada, hvor temperaturerne er sommerlige året rundt, tiltrækker mange.

Det viser salgstal for påsken fra Apollo.

Storbyferie med forårssol
Også når det handler om de fleksible pakkerejser, som ofte går til en storby et sted i Europa eller oversøisk, har Apollo oplevet, at det i stigende grad er de lunere destinationer, de rejsende har haft i kikkerten.

Flere end vanligt for perioden indløser billet til fx Costa Del Sol, Rom og Athen. 

”Selvom vinteren har haft særligt godt fast i det meste af Europa i år, så ser vi forårstegn rundt omkring, hvilket mange af dem, der har bestilt rejser på det seneste, efterspørger. Til trods for at vi også har mange, som har valgt fx London, som vejrmæssigt kan overraske på både godt og ondt, så er dem, der har bestilt både charterrejser og fleksible pakkerejser, hvor man selv pakker fly og hotel, de seneste uger, virkeligt på udkig efter, hvor solen skinner lige nu. Det betyder bl.a., at Costa Del Sol har sneget sig op ad ranglisten her i sidste øjeblik. De rejsende vil ganske enkelt være sikret, at de kan sidde udendørs på ferien og nyde en kop kaffe i den spæde forårssol, og det forstår man jo godt,” lyder det fra Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Er man ude efter sol og temperaturer over 20 grader i påsken, melder vejrguderne på fx Tenerife omkring 20 grader i påsken, det samme gør de i Costa Del Sol, mens temperaturerne i London blot ser ud til at svinge sig op omkring knap 10 grader.

Related links

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat, Skoleglæde.nu og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.