Gå til indhold
Vi tager børnene med på aktiv ferie

Pressemeddelelse -

Vi tager børnene med på aktiv ferie

Hver fjerde børnefamilie pakker hele familien til aktivitet under solen

Det er ikke altid nemt at blive enige på tværs af hele familien, når det kommer til, hvor og hvordan ferien skal afholdes. Dog er aktiv ferie tilsyneladende noget, mange familier kan enes om. Mere end hver fjerde danske børnefamilie (27 pct.) tager hele familien med sig, når der skal holdes aktiv ferie. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

Når kalenderen siger ferie, ser de fleste danske børnefamilier frem til at slappe af sammen med resten af familien. Dog foretrækker flere og flere børnefamilier imidlertid at skifte liggestolene ud med cykler, svømmebriller og yogamåtter, når den står på ferie.

Mere end hver fjerde danske børnefamilie (27 pct.) pakker således både familiens store og små og tager på en aktiv ferie, hvor omdrejningspunktet for samvær og kvalitetstid er sport og træning fremfor udelukkende at dase ved poolen.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

Aktiv familietid
Kun de færreste foretrækker at få børnene passet og tage af sted på aktiv ferie alene eller med partneren (3 pct.) eller sammen med andre end familien og partneren (5. pct.)

Hos Apollo har de igennem mange år haft fokus på aktive ferier, hvor der er mulighed for både at være aktiv og slappe af sammen med hele familien:

”Ud over at man som familie kan hygge sig sammen om at træne i både sol og vand, er det også en oplagt måde at få nogle rigtig gode fælles oplevelser på. Det kan vi se, at flere og flere, der også er glade for at være aktive sammen og hver for sig i hverdagen, tager med sig på ferien,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef for Apollo.

Vinter er højsæson for aktiv familieferie
Især vinteren er populær, når det kommer til at holde aktiv ferie med familien. Her foretrækker hver femte danske børnefamilie (20 pct.) at tage familien med ud og røre sig under fremmede himmelstrøg i enten nord eller syd.

Også sommersæsonen er populær, når det kommer til at kombinere familieferien med sport og træning. Her foretrækker hver syvende børnefamilie (14 pct.) således at holde aktiv ferie.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.