Gå til indhold
Vi vil rejse med folk, vi deler interesser med

Pressemeddelelse -

Vi vil rejse med folk, vi deler interesser med

Apollo lancerer nye sociale rejser med fokus på gode oplevelser

Hvem siger, at en rejse altid er med enten familie eller venner, hvor man måske hver især ender med at gå på kompromis med både destination, oplevelser og kulinariske oplevelser? Nu lancerer Apollo Premiumrejser. Et socialt rejsekoncept for de af os, der ønsker at rejse sammen med folk, som vi deler interesser med – og det er ikke nødvendigvis hverken kone, mand, børn eller venner. En nylig undersøgelse viser da også, at hver sjette dansker (15 pct.) helst vil rejse sammen med andre, som de deler interesser med.

Behøver man at dele DNA, postkasse eller vennekreds for at rejse og opleve sammen? Det mener Apollo ikke. Derfor lancerer rejseselskabet nu såkaldte Premiumrejser, der henvender sig til de af os, der ikke er bange for at opleve nye ting sammen med mennesker, vi ikke kender i forvejen.

Det er nemlig hverken det fælles kæledyr eller de fælles minder, der er omdrejningspunktet for Apollos nye Premiumrejser. I stedet er oplevelser og interesser i fokus.

En undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.017 danskere fra hele landet viser da også, at hver sjette (15 pct.) helst vil rejse på ferie med nogen, som de deler interesser med. Og det behøver altså ikke at være nogen, som man kender i forvejen.

”Når nu vi kan dele kørelejlighed, dele måltider med fremmede og i det hele taget er blevet mere sociale i vores gøren hjemme i Danmark og ude i verden, så mener vi også, at vi kan rejse sammen med andre end lige dem, som vi bor sammen med eller på anden måde deler vores hverdag med. Og ud fra den tankegang er Premiumrejser opstået, som vores bud på sociale rejser, hvor man er sammen med folk, man ikke kender i forvejen, men som man deler en masse interesser med,”forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo om det nye rejsekoncept.

Rejse med ro på
Apollos Premiumrejser er da også en social oplevelse, hvor man deler rejsen med andre, og hvor oplevelser, udflugter, lækre hoteller, flyrejse og en lang række fælles måltider er inkluderet i prisen. Samtidigt er fokus på, at man kan opleve en destination i et mere roligt tempo, mens man får nye bekendtskaber undervejs.

”Vil man helst slæbes fra den ene turistattraktion til den næste sammen med en kæmpe gruppe og slippe for fordybelse, så er Premiumrejser ikke den type rejse, man skal vælge. Vil man derimod have tid til at nyde et godt måltid mad med andre, tage på udflugter, hvor der er mulighed til at gå i dybden, mens man får unikke oplevelser og samtidigt lærer nye mennesker at kende, som man deler interesser med, så vil jeg bestemt anbefale at prøve vores nye rejseform,”mener Glenn Bisgaard.

De nye Premiumrejser er foreløbigt inddelt i tre teamerefter nogle af danskernes yndlingsemner, nemlig Klassisk, Mad & Vin samt Aktiv med fokus på bl.a. vandre- og cykelture. Uanset typen af rejsen er de med ophold på hoteller af god standard og med fokus på, at alt, som man har behov for, for at få en god og givende oplevelse, er inkluderet.

De første rejser ligger allerede klar til at blive fyldt med danskere, der vil rejse socialt og efter interesser, og går bl.a. til Kreta, Kroatien, Rhodos, Cypern og Albanien.

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.