Gå til indhold
Vinter 2013 / 2014: Direkte charter til Tobago

Pressemeddelelse -

Vinter 2013 / 2014: Direkte charter til Tobago

Apollo lancerer som den første skandinaviske turoperatør direkte charterfly til Tobago fra kommende vinter.

Tobago er et lille paradis med lange, kridhvide strande, et rigt fugleliv og en storslået natur. En tredjedel af Tobago er et decideret naturreservat, og øen er især kendt for sit rige og unikke fugleliv, ikke mindst kolibrier, som tiltrækker ornitologer fra hele verden. Man kan også være heldig at se havskildpadder. Det er roen, der råder på Tobago, så hygge og afslapning med kæresten eller familien er sikret her.

“Apollo lancerer fra kommende vinter som den første skandinaviske turoperatør direkte charter til den lille skønne ø i Caribien, Tobago. En del forskellige områder som Crown Point, Black Rock, Speyside Bacolet og Courland Bay vil blive tilbudt, og ligeledes vil der være en god vifte af både tre- og firestjernede hoteller og villaer, hvor de allerfleste ligger i strandkanten. Vi flyver direkte fra Kastrup til Tobago med vores eget flyselskab, Novair, og sæsonen starter op i december”, konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo.

Tobago er også kendt for sit engagement i bæredygtig turisme. En række hoteller har således egne gårde, hvor de nødvendige råvarer dyrkes.

”Velstanden på øen er relativt høj, da de er rige på olie-og gasforekomster. Det betyder, at turismen er vigtig, men ikke afgørende for landet, hvilket bidrager til en meget behagelig atmosfære, som man som besøgende nyder godt af. Tobago tilbyder ikke decideret luksus som andre steder i Det Caribiske, og det gør stemningen meget hyggelig og dansker-venlig”, slutter Rikke Koks Andreassen.

En gang om året afholder Tobago en farverig festival. I februar er det nemlig tid til et stort karneval, og i flere dage er der en meget festlig stemning i gaderne med musik, dans og imponerende kostumer. Hver søndag, hele året rundt, er landsbyen Buccoo vært ved en stor strandfest med det pudsige navn ’Søndagsskolen’. En aften for de, der vil nyde at danse eller observere god sommerstemning til tonerne fra olietønder-bands.

Generelt er prisniveauet i Tobago en smule lavere end i Danmark. De fleste restauranter er placeret i Crown Point, men man kan også for en stor oplevelse besøge Jemma’s Seaview Kitchen i Speyside.

Fakta om Apollos Tobago:

Sæson: 10. december 2013 – 18. marts 2014

Flyvetid: Cirka 10 timer fra Kastrup med Novair

Pris: 11.998,- DKK pr. person / to uger for 3 + hotel

For mere information:

Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo Danmark, mob.: +45 22 20 13 40

E-mail: Rikke.Koks.Andreassen@kuoni.dk

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Følg Apollo på Facebook, Twitter og Google+.

 

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.