Gå til indhold
Vinter er sæson for aktiv ferie

Pressemeddelelse -

Vinter er sæson for aktiv ferie

Hver sjette dansker foretrækker at tage på aktiv ferie om vinteren.

En sund og aktiv livsstil er for mange danskere en vigtig del af hverdagen. Flere af disse vil dog også gerne tage den aktive livsstil med på ferien. Mere end hver femte dansker (22 pct.) peger endda på aktiv ferie som deres foretrukne ferieform. Og specielt vinteren er mange danskeres (15 pct.) favorit tidspunkt, når det gælder aktiv ferie. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

Der var engang, hvor ferie var noget, man valgte at holde en gang om året, og man rejste ud af landet for at få en tiltrængt pause fra hverdagens trummerum.

I dag vil mange dog gerne kombinere ferien med mulighed for at vedligeholde dagligdagens aktive livsstil, og mere end hver femte (22 pct.) peger decideret på, at de foretrækker en aktiv ferie frem for andre ferieformer. Vintersæsonen er storfavorit, når det handler om at kombinere ferien med løb, træning og svømning.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

Vinteren er ideel til aktive ferier
Godt hver sjette (15 pct.) ser således vinteren som det bedste tidspunkt på året til en aktiv ferie. Mens sommeren foretrækkes af lidt mere end hver tiende (12 pct.)

”Over de seneste år har interessen for aktive rejser været støt stigende – og det året rundt. Men vi kan helt klart mærke, at vinteren er på vej frem. Både set ift. rejser i det hele taget og i særdeleshed i forbindelse med aktive ferier. En aktiv ferie til eksempelvis Thailand ses som en oplagt mulighed for at kombinere varme og sol med et passende miks af afslapning og træning, mens alle andre render rundt i store vinterjakker og med løbende næsetipper herhjemme,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo.

Hele familien tager gerne af sted på aktiv ferie
Mange pakker hele familien, store som små, og tager på en aktiv ferie, hvor alle kan deltage i de mange sports og træningsaktiviteter på deres niveau. Godt hver syvende dansker (13 pct.) rejser således gerne sammen med hele familien, når der står aktiv ferie i kalenderen.

Dog er der også en del, som foretrækker at bruge en aktiv ferie sammen med andre end familien. Således rejser knap hver tiende dansker (9 pct.) enten alene af sted eller sammen med andre end familien eller partneren, når de tager på aktiv ferie.

”Ud over familier, der skal boltre sig i sol, vand og træning for alle aldre, er der er mange trænings- og løbeklubber, der udnytter den kolde tid til at rejse af sted med dem, de typisk træner sammen med. Det er for det første oplagt at hive træningen ud af det kolde klima, vi holder os her i Danmark i de kommende måneder. Derudover er det en rigtig god mulighed for at være social med folk i andre omgivelser,” slutter Glenn Bisgaard.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.