Få vores nyheder på mail

Vinter i Dubai har aldrig været billigere

Pressemeddelelse   •   Jun 16, 2015 07:23 CEST

Apollo lancerer Danmarks største Dubai-program til rekordlave priser

Ferrari World, indendørs skiresorts, underjordiske akvarier og fantastiske strande. Dubai er kendt for sin luksus, dekadence og overdådighed. Men derfor behøver det jo ikke at være dyrt at rejse dertil. Apollo lancerer i dag vinterens rejseprogram for Dubai, som samtidig er Danmarks største Dubai-program. Turen går direkte fra København til Dubai med Emirates flere gange om ugen fra efterårsferien og frem til påske næste år.

Har man ikke oplevet Dubai, har man ikke for alvor oplevet, hvad luksus er.

Danskerne har da også fået øjnene op for Dubai som rejsemål, og flere og flere tager turen til destinationen med de mange solskinstimer, de smukke strande og de vilde oplevelser, som gør Dubai til noget helt særligt og næsten uvirkeligt.

For at komme danskernes Dubai-lyst imøde, lancerer Apollo nu Danmarks største Dubai-program med mulighed for at tilbringe enten 4, 7, 11 eller 14 dage i ørkenstaten, der aldrig sover. Priserne for en uges ferie med fly og hotel starter ved 3.498 kr., og luksus har dermed bogstavelig talt aldrig været billigere.

”Selvom Dubai er et relativt nyt rejsemål i danskernes mindset, så går det utroligt stærkt med vores lyst til at opleve, hvor vild Dubai egentlig er! Det er en smeltedigel af kulturer, det er luksus, solen skinner altid, og så kan man simpelthen få nogle helt vilde oplevelser, som man ikke kan få andre steder. Og bliver man træt af vandparker, akvarier, shopping og store oplevelser, så er der rig mulighed for at leje en bil og dermed opleve Emiraterne på egen hånd,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Apollo vil i alt tilbyde 26 hoteller i Dubai som en del af vinterens program, og ud af disse ligger mere end halvdelen direkte ved stranden. Herudover tilbydes tre forskellige krydstogter med start i Dubai og af en uges varighed til søs.

Emirates flyver for Apollo onsdag, torsdag og lørdag fra efterårsferien og frem til påske næste år.

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Vedhæftede filer

PDF-dokument