Gå til indhold
Vinter i Dubai har aldrig været billigere

Pressemeddelelse -

Vinter i Dubai har aldrig været billigere

Apollo lancerer Danmarks største Dubai-program til rekordlave priser

Ferrari World, indendørs skiresorts, underjordiske akvarier og fantastiske strande. Dubai er kendt for sin luksus, dekadence og overdådighed. Men derfor behøver det jo ikke at være dyrt at rejse dertil. Apollo lancerer i dag vinterens rejseprogram for Dubai, som samtidig er Danmarks største Dubai-program. Turen går direkte fra København til Dubai med Emirates flere gange om ugen fra efterårsferien og frem til påske næste år.

Har man ikke oplevet Dubai, har man ikke for alvor oplevet, hvad luksus er.

Danskerne har da også fået øjnene op for Dubai som rejsemål, og flere og flere tager turen til destinationen med de mange solskinstimer, de smukke strande og de vilde oplevelser, som gør Dubai til noget helt særligt og næsten uvirkeligt.

For at komme danskernes Dubai-lyst imøde, lancerer Apollo nu Danmarks største Dubai-program med mulighed for at tilbringe enten 4, 7, 11 eller 14 dage i ørkenstaten, der aldrig sover. Priserne for en uges ferie med fly og hotel starter ved 3.498 kr., og luksus har dermed bogstavelig talt aldrig været billigere.

”Selvom Dubai er et relativt nyt rejsemål i danskernes mindset, så går det utroligt stærkt med vores lyst til at opleve, hvor vild Dubai egentlig er! Det er en smeltedigel af kulturer, det er luksus, solen skinner altid, og så kan man simpelthen få nogle helt vilde oplevelser, som man ikke kan få andre steder. Og bliver man træt af vandparker, akvarier, shopping og store oplevelser, så er der rig mulighed for at leje en bil og dermed opleve Emiraterne på egen hånd,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Apollo vil i alt tilbyde 26 hoteller i Dubai som en del af vinterens program, og ud af disse ligger mere end halvdelen direkte ved stranden. Herudover tilbydes tre forskellige krydstogter med start i Dubai og af en uges varighed til søs.

Emirates flyver for Apollo onsdag, torsdag og lørdag fra efterårsferien og frem til påske næste år.

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.