Få vores nyheder på mail

Vinternyhed hos Apollo: Krydstogt til Cuba

Pressemeddelelse   •   Okt 14, 2014 10:46 CEST

Frit valg mellem sejlskib og krydstogtskib i det cubanske øhav

Går drømmen på en vinter med mere end 25 grader, caribisk vind i håret, luksus på dækket og en cubansk rom on the rocks, kan Apollo nu indfri den drøm. Som noget nyt tilbyder Apollo krydstogter til Cuba og Caribien med enten sejlskib eller et traditionelt krydstogtskib.

Cigarer og rom er nok det, de fleste danskere forbinder med Cuba. Men faktisk kan Cuba og havet omkring Cuba også byde på mange andre oplevelser end lige dette. Cuba er nemlig fyldt med kridhvide sandstrande, smukke byer og unikke oplevelser – til vands og til lands.

Apollo udvider nu deres vinterprogram med flere krydstogter til Cuba og Caribien. Der er i alt tre forskellige skibe og ruter at vælge imellem – afhængigt af temperament, ønsker og budget.

”Cuba og området omkring Cuba er spækket med fantastiske oplevelser. Derfor har vi valgt, at man skal kunne vælge mellem tre forskellige ruter og skibe. De fleste kan nok se charmen i at sejle med en charmerende skonnert i det caribiske hav, men er man mere til et stort krydstogtskib med alt, hvad det inkluderer, så tilbyder vi også det,” forklarer Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo.

Samtlige krydstogter til Cuba og Caribien har afgang fra København. Turen går via Stockholm og videre til Cuba med Apollos egne charterfly. Herfra indeholder turene et forskelligt antal dage om bord på enten krydstogtskibet  Louis Cristal eller en af de charmerende skonnerter Star Flyer eller S/C Panorama samt nogle dage på land i bl.a. Havanna og Varaderro.

For mere information om krydstogterne: http://www.apollorejser.dk/rejser/nord-og-central-amerika/cuba/krydstogter


Se evt. mere i vedhæftede pdf.

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

 

Vedhæftede filer

PDF-dokument